Питбул спасява деца в горяща къща


Питбулката Даймънд, която предпазила със собственото си тяло дъщерята на стопанина си. Въпреки, че тялото й изгаряло, тя не помръднала от детето. Болката не значи нищо, когато един питбул си постави цел…

Пореден случай, в който един питбул доказва готовността си да жертва живота си за любимите си стопани. На 24 октомври 2о11 Дарил и дъщерите му били заспали в дома си в щата Калифорния, когато изведнъж питбулката Даймънд започнала да лае, предупреждавайки собственика си за избухналият пожар.

Дарил реагирал бързо и извел едната си щерка, но когато се върнал за другата не можал да я види…оказало се, че Даймънд е легнала върху нея, предпазвайки я с тялото си от огъня и въпреки, че собственото й тяло изгаряло тя не помръдвала от детето, за да го предпазва. След геройската си постъпка Даймънд за пореден път превъзмогва митовете и предубеденоста към породата. Питбулите са най-верните кучета и този случай е един от многото, които доказват че за тях собствения им живот не струва нищо пред сигурността на стопаните си. Даймънд е наградена с наградата National Hero Dog  в Лос Анджелис.

Advertisements

Коментирай

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s